Shuttle transferi

Shuttle transfer do i od aerodroma podrazumeva da više putnika na putu od/do aerodroma može koristiti jedno vozilo. Usluga je po principu "od vrata do vrata". Koristimo vozila različitog kapaciteta u zavisnosti od broja putnika na transferu (minivan, kombi vozilo ili minibus)

U okviru ove usluge vas molimo da budete fleksibilni sa vremenom polaska. Naime, traženo vreme transfera ka aerodromu u pojedinim situacijama potrebno je da korigujemo za 30 minuta pre ili posle traženog, kako bismo uklopili sve putnike sa različitih adresa. Kod čekanja na aerodromu može da se desi da je potrebno da sačekate druge putnike sa istog ili drugih letova koji sleću u isto vreme, ne više od 20 minuta. Svi polasci su garantovani, bez obzira da li imamo drugih putnika u isto vreme. Tako može da se desi da budete sami u vozilu, tj. da dobijete uslugu ’privatnog’ transfera po ceni ’shuttle’ transfera!

Takođe vas molimo da željena vremena polaska na aerodrom uskladite sa mogućnošću da postoje drugi putnici na transferu i zatražite vreme transfera koje je tridesetak minuta ranije od prvobitno planiranog.

Cene ovih transfera su najpovoljnije cene aerodromskih transfera u gradu i fiksne su za sve delove grada prema mapi pokrivenosti. Računaju se po broju osoba na transferu sa iste adrese.


Privatni transferi

Privatni (individualni) transfer podrazumeva da vozilo dolazi samo po vas, u vreme koje vi zatražite. Usluga je takođe po principu „od vrata do vrata“. Vozila koja koristimo na privatnim transferima su luksuzne limuzine za 1-3 putnika, kombi vozila za 4-8 putnika i minibusevi za 9-20 putnika na transferu.

Vozila na privatnim transferima pravo sa vaše adrese najkraćom relacijom idu ka aerodromu bez zadržavanja. Ukoliko vam je potrebno, vozilo može svratiti na još neku adresu koja je na relaciji. U tom slučaju cena se menja jer se menja vrsta transfera koja postaje shuttle transfer.

U odnosu na shuttle transfere, privatni transferi se obavljaju u zagarantovano vreme, vozilima više klase, udobnije i stižete na aerodrom u najkraćem mogućem vremenu.

Za razliku od shuttle (deljenih) transfera, cene privatnih transfera se menjaju u zavisnosti od zone, prema priloženoj mapi pokrivenosti.

Bitne napomene

Naši vozači će vas uvek čekati u sali za dolaske beogradskog aerodroma, sa tablom sa Vašim imenom. Svi naši vozači govore engleski, uredni su, pristojno obučeni i uvek će vam pomoći sa prtljagom. Na raspolaganju su i za sve dodatne informacije ukoliko ste prvi put u Beogradu..

Kod transfera sa adrese, vozač će vas pozvati desetak minuta pre nego što stigne na adresu kako biste se spremili za transfer.

Za izvršenu uslugu ćete dobiti račun koji je potrebno da potpišete. Ukoliko ne dobijete račun, uslugu niste u obavezi da platite.

Ova usluga važi za adrese u okviru grada Beograda. Naselja van Beograda se dodatno naplaćuju: Borča, Ovča, Kaluđerica, Veliki mokri lug, Vinča, Grocka, Resnik, Barajevo, Sremčica, Ostružnica, Dobanovci, Ugrinovci, Stara Pazova, Stari i Novi Banovci.