Privatni aerodromski transferi

BIS DAT DOO

Privatni transferi

Privatni (individualni) transfer podrazumeva da vozilo dolazi samo po vas, u vreme koje vi zatražite. Usluga je takođe po principu „od vrata do vrata“. Vozila koja koristimo na privatnim transferima su luksuzne limuzine za 1-3 putnika, kombi vozila za 4-8 putnika i minibusevi za 9-20 putnika na transferu.

Vozila na privatnim transferima pravo sa vaše adrese najkraćom relacijom idu ka aerodromu bez zadržavanja.

Privatni transferi se obavljaju u zagarantovano vreme, vozilima više klase, udobnije i stižete na aerodrom u najkraćem mogućem vremenu.

Cene privatnih transfera se menjaju u zavisnosti od zone, prema priloženoj mapi pokrivenosti.

Bitne napomene

Naši vozači će vas uvek čekati u sali za dolaske beogradskog aerodroma, sa tablom sa Vašim imenom. Svi naši vozači govore engleski, uredni su, pristojno obučeni i uvek će vam pomoći sa prtljagom. Na raspolaganju su i za sve dodatne informacije ukoliko ste prvi put u Beogradu.

Kod transfera sa adrese, vozač će vas pozvati desetak minuta pre nego što stigne na adresu kako biste se spremili za transfer.

Za izvršenu uslugu ćete dobiti račun koji je potrebno da potpišete. Ukoliko ne dobijete račun, uslugu niste u obavezi da platite.

Ova usluga važi za adrese u okviru grada Beograda. Naselja van Beograda se dodatno naplaćuju: Borča, Ovča, Kaluđerica, Veliki mokri lug, Vinča, Grocka, Resnik, Barajevo, Sremčica, Ostružnica, Dobanovci, Ugrinovci, Stara Pazova, Stari i Novi Banovci.