Istorija

Početkom 2012. godine angažovani smo od strane aviokompanije Wizz Air na usluzi transfera do aerodroma za sve Wizz putnike. Uporedo s tim, počinjemo sa razvijanjem usluge shuttle prevoza do aerodroma za sve zainteresovane putnike, čime pokrećemo uslugu koja je jeftina, pouzdana i na usluzi 24 časa, 7 dana u nedelji, po sistemu "od vrata do vrata". U aprilu 2013. počinjemo sa istim uslugama transfera na relaciji Beograd - Niš - Sofija, čime unosimo još jednu novinu na tržište. Tokom 2016. godine kupujemo prvi kamion i počinjemo sa prevozom tereta do 6,5 tona. Tokom 2017. godine otvaramo i svoj auto-servis čime spajamo lepo i korisno: pružamo kvalitetnu uslugu održavanja vozila prema drugim licima i imamo sopstvenu flotu vozila uvek uvek održavanu do detalja!

O nama

Mi smo vodeća firma u oblasti aerodromskih transfera i vanlinijskih vožnji u Srbiji. Ponosni smo na naše proizvode, kvalitet usluga koje pružamo i način rada. Svi naši zaposleni su vredni, sposobni i uvek spremni da pomognu. Klijenti su nam uvek na prvom mestu, a svakog dana radimo na poboljšanju kvaliteta i varijeteta usluga koje pružamo.

Zašto ATS?

Kontinuirano radimo na poboljšanju usluga vanlinijskog prevoza, a svakodnevno pružamo putnicima siguran i jeftin transfer do aerodroma i nazad, po sistemu "od vrata do vrata", koji će celo putovanje učiniti još udobnijim.

  • Na sve mailove odgovaramo u roku od 24h
  • Bilo koji broj putnika i svaka količina tereta
  • Najbolji uslovi na tržištu

"Think small to grow big. Keep your eye on the bigger picture, but don't slip on attention to detail." - Sir Richard Branson


Kontakt